PORK  BEEF  HORSE  LAMB  POULTRY   FISH   PULSES   OILS   

 

  Търговия с месо  

"Бартлинк" е водеща българска компания в областта на търговията с месо и месни продукти с над 40 000 тона годишен обем. Фирмата работи с партньори от цял свят и осъществява внос от Южна Америка, Северна Америка, Европа, Австралия и Нова Зеландия. Нашите основни пазари са България, ЕС, Русия, Средна Азия и Далечният изток. През 2007 г. бе открит заводът за месо "Унитемп", чиято основна задача е да издигне на ново, по-високо ниво, обслужването на клиентите на "Бартлинк" с охладени и замразени месни продукти. Заводът отговаря на всички изисквания на ЕС, внедрена е HACCP система и ISO22000:2005. Продукцията му е одобрена за износ в ЕС, Русия и Тройния митнически съюз. Предприятието е с капацитет над 100 тона месо и месни продукти дневно, предназначени за супермаркетите, преработвателната месна индустрия и ХОРЕКА. През 2013 беше пусната в действие и кланица за свине, едър и дребен рогат добитък. 

  Търговия с риба и морски продукти  

Асортиментът на компанията включва скумрия, херинга, хек, судак, пангасиус, тилапия, скариди, октоподи и др.

  Търговия с хранителни продукти  

"Бартлинк" се занимава с внос и търговия на едро на хранителни продукти. Асортиментът на продаваната продукция е разнообразен и непрекъснато се разширява. Всеки нов продукт се добавя с оглед на потребностите и предпочитанията на клиентите. Основните характеристики на нашия асортимент са качество и екологична чистота.

"Бартлинк" осъществява внос на селскостопански продукти от цял свят: фасул, картофи, лук, моркови, зеле, орехи, доматена паста, сухо мляко, семки, сушени плодове, чесън.

  Логистика  

Нашият логистичен отдел работи на международния пазар за товарни превози още от създаването на компанията. Осъществяваме надеждна, безопасна и своевременна доставка на товари по разрични международни маршрути. Разполагаме със собствен транспортен парк. В компанията работят изключително опитни, професионални и отговорни служители. Приоритет за нашата фирма са превозите с хладилни камиони, влакови композиции и морски контейнери. Дестинациите с които работим са ЕС, Русия, Централна Азия, Далечният изток, Северна и Южна Америка.

С Вас ще работят внимателни и високо квалифицирани служители, които са в състояние да Ви предложат конкуренти цени и оптимално време за доставка.

 

logo-unitemp